Hallo ik ben faas ik zit in klas 1b dit is mijn eerste website, Dit is mijn eerste website!
Crompouce recept:
INGREDIËNTEN
voor 4 stuks
4 croissants
1 zakje gele room (a 140 gr)
1 gr zakje roze glazuur (a 125)
Water of melk voor de gele room mix
Benodigdheden:
spuitzak
BEREIDING
Klop de gele room mix of banketbakkersroom mix met de melk of water stijf en zet in de koelkast. Leg het zakje glazuur in heet water.
Snijd de croissants net niet helemaal open.
Besmeer de bovenzijde van de croissants met het glazuur en laat een paar minuten uitharden in de koelkast.
Neem de gele room en doe in een spuitzak. Leg de croissants open en spuit er royaal gele room op. Serveer direct of bewaar maximaal 1 dag in de koelkast.
Tip: maak ook de banketbakkersroom eens zelf.
Dit is mijn tweede webpagina
klik hier